Meet Our Team

Benieuwd naar de gezichten achter ZIJ? Maak hier kennis met het ZIJ team!

Arianne Danhof

Mijn naam is Arianne Danhof. Ik ben getrouwd met Hans en samen zijn we de trotse ouders van 2 kinderen. Ons geluk word nog uitgebreid, want in 2021 hopen we nog een kindje te mogen krijgen. In mijn vrije tijd lees ik graag een boek, probeer elke week te sporten en kamperen we als gezin graag met onze vouwwagen. Ook organiseer ik graag allerlei activiteiten voor onze gemeente en zo ben ik vanaf de start het Zij team ingerold. Inmiddels hebben we als team al een heel aantal events georganiseerd en daar hopen we nog heel lang mee door te gaan. To God be the glory! Want hij geeft ons als team elke keer weer opnieuw de kracht, wijsheid en inspiratie om voor jou weer een mooie event te kunnen organiseren.

Arjate Versteeg

Al jaren in mijn hoofd en nu wordt het echt! Zo bijzonder! Ik ben Arjate Versteeg, getrouwd en moeder van drie. God heeft mij de ideeën voor ZIJ gegeven en er kwamen prachtige vrouwen bij. Ieder met haar eigen gaven en een enorme drive om ZIJ tot een succes te maken. Alle enthousiaste reacties bevestigen het: Het is tijd voor ZIJ!

Sharon Top - Schuurman

Hi allemaal, ik ben Sharon! 25 jaar, getrouwd met Wilfred en een geboren en getogen Barnevelder.
Sinds eind vorig jaar mag ik het team versterken van ZIJ Barneveld.
Ik omschrijf mij zelf als creatief, sportief en dol op organiseren.
Samen met Jet ga ik mij bezighouden met onder andere de communicatie en social media. Ik hoop jullie snel te ontmoeten op ons volgende event!

Corine van de Braak

Mijn naam is Corine van de Braak. Toen Arjate en Jorienke vertelden over de ideeën die zij hadden voor een ontmoetingsdag voor jonge vrouwen, werd ik gelijk enthousiast. Zoiets is echt een goede aanvulling op het kerkelijk leven hier in Barneveld. Ik wil graag een bijdrage leveren aan deze dag vol ontmoeting en activiteiten rondom de bijbel. Nu ik gestopt ben met mijn eigen bedrijf heb ik meer tijd om mij in te zetten voor God en de kerk, naast mijn werkzaamheden op ons agrarisch bedrijf met vrije uitloopkippen en huishouden van mijn man en twee dochters. Het is zo mooi om te zien hoe wij in een team allemaal groeien en ieders talenten kunnen gebruiken om het Zij-event te organiseren!

Ilse van Ginkel

Hoi allemaal, Ik hoop dat jullie allemaal net zo enthousiast zijn als ik over ZIJ. Ik zal jullie uitleggen waarom ik dat ben. Ik ben Ilse van Ginkel, 23 jaar en sinds 3 jaar lid van de Hervormde gemeente te Barneveld. Samen met mijn man heb ik Alpha gevolgd en dat heeft ons beiden erg aan het denken gezet, in positieve vorm. Maar na de cursus vond ik het lastig om dit vast te houden. Toen mijn vriendin, Jorienke, vroeg of ik wilde helpen bij dit event zei ik direct JA. Ik wilde zo graag ergens bij betrokken zijn, maar wist niet goed hoe en wat. Dat dit op mijn pad kwam is echt geleid door Hem. Wat is het een wonder om met elkaar te geloven en samen te komen!

Jet van Deuveren - Versteeg

Hallo allemaal, ik ben Jet Versteeg. Met mijn 23 jaar ben ik de op één na jongste telg van de ZIJ familie! Voor ZIJ ben ik het gezicht achter de social media kanalen en PR. Dat vind ik enorm leuk om te doen! Ik hoop dat we met ZIJ een nieuwe groep vrouwen aanspreken en inspireren om zich te verdiepen in het geloof.

Jolanda Schakel

Hoi, ik ben Jolanda Schakel, getrouwd en moeder van 2 kids. Ik ben gevraagd om in de werkgroep te komen van ZIJ!! Ik vind het heel bijzonder om dit te mogen doen. Het is mooi om, samen met dit team, mij in te zetten voor het ZIJ Event, om hiermee andere vrouwen en meiden te bemoedigen en te laten groeien in geloof. Op een manier waarmee we samen God groot mogen maken. ZIJ gaat geweldig leuk worden!

Ramona de Vries - Floor

Hoi, Ramona hier! 28, getrouwd met Mark & al m’n hele leven wonend in het mooie dorpje Lunteren, vlakbij het bos. Hoe ik mezelf omschrijf, komt ‘ie; perfectionistisch – eigenwijs – creatief – enthousiast – dromerig & een regelnicht in positieve zin! Naast mijn bedrijf @makemydaystyling, heb ik een uitdagende baan als sociotherapeut. Van stilzitten word ik lui & van mensen om me heen word ik blij! Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!♥️

Mariska van den Berg

Ik ben Mariska van den Berg, getrouwd met Marcel en moeder van Sarah, Lucas en Levi.
In het dagelijkse leven ben ik graag actief bezig en ben ik 1 dag in de week te vinden bij de rozelaar als vrijwilliger bij de afdeling Taart en Zoet. Sinds dit seizoen mag ik het ZIJ team versterken. Toen ik de oproep voorbij zag komen met de vraag naar versterking in het ZIJ team was ik gelijk enthousiast. Ik wil graag een bijdrage leveren aan dit enthousiaste team, dat vol mooie ideeën zit om vrouwen te laten groeien in het geloof.

Willemieke Dekker

Ha! Ik ben Willemieke Dekker, 26 jaar, getrouwd met Wilbert en samen wonen we op De Burgt. Ik werk als leerkracht op een basisschool! Ik hou ervan om creatief bezig te zijn, te bakken en muziek te maken. Sinds een paar jaar ben ik lid van onze Hervormde Gemeente. Al een aantal keer heb ik als deelnemer meegedaan aan activiteiten van ZIJ en sinds februari 2022 maak ik deel uit van het team 🙂 Ik zie er naar uit mijn steentje bij te dragen aan de organisatie van events en activiteiten. Mooi om als christelijke vrouwen samen God te ontmoeten! Tot ziens 😊