Wat draag jij?

Na 3 jaar is het eindelijk weer zo ver, een nieuwe ZIJ kledingruilparty! De vorige editie was een groot succes dus daarom organiseren we dit event gewoon nog een keer. Het event zal plaatsvinden op donderdagavond 20 oktober van 19.30 tot 21.30 uur in de Goede Herderkerk in Barneveld. Benieuwd wat je kunt verwachten? Wij vertellen je alles wat je moet weten.

Misschien ben je al wel eens op een kledingruilparty geweest, misschien heb je er nog nooit van gehoord. Het is eigenlijk heel simpel; als deelnemer van het event breng je kleding in die je vervolgens weer kunt ruilen voor andere kleding. Lekker goedkoop én lekker duurzaam! De kledingruilparty op donderdag 20 oktober gaat als het volgt in zijn werk:

 1. Je eigen kleding uitzoeken

De perfecte gelegenheid om jouw kast en misschien die van je kinderen eens uit te zoeken! De kleding die je nooit meer draagt, kan je inbrengen bij de kledingruil. Je mag de volgende kleding inbrengen:

 • Herfst- en winterkleding voor dames (Alle maten)
 • Herfst- en winterkleding voor jongens en meisjes (Maat 50 tot 176)
 • Herfst- en winterschoenen voor dames en kinderen. (Alle maten)
 • Accessoires als tassen, riemen en sjaals (Geen sieraden)
 1. Kleding inbrengen

Heb je je kleding uitgezocht en heb je wat items die je weg wilt doen? Deze mag je inleveren op een van de volgende datums:

 • Maandagochtend 17 oktober van 9.00 tot 11.30 uur in de Goede Herderkerk (Jan Seppenplein)
 • Maandagavond 17 oktober van 19:00 tot 21:00 aan de Ambrosius van Ommerenlaan 67
 • Dinsdagavond 18 oktober van 19:00 tot 21:00 aan de Molecaten 53.

Wanneer je jouw kleding inbrengt, krijg je daar bonnetjes voor terug. Ieder kledingstuk heeft zijn eigen waarde, zo is een jas meer waard dan een t-shirt. Zowel bij het inbrengen van de kleding als op het event zelf zullen de prijslijsten hangen.

Wanneer je je kleding inbrengt, checken wij de items op de volgende punten:

 • Je brengt alleen herfst- en winteritems in.
 • De kleding die je inbrengt is nog in een goede staat, kapotte kleding nemen we niet in.
 • De kleding die je inbrengt is schoon en netjes.
 • Je brengt geen sokken, ondergoed en zwemkleding in.
 • Je brengt maximaal 5 rompertjes in.

Wanneer je kleding inbrengt bedenk dan goed: ‘Zou ik dit zelf nog mee willen nemen?’ Zo voorkomen we dat we aan het einde van de avond met veel overgebleven kleding blijven zitten.

 1. Kleding ruilen

Op het event zal alle kleding opgehangen of opgevouwen zijn. Daar mag je lekker tussen snuffelen. Zie je iets leuks? Dan kan je dat “kopen” van jouw verdiende bonnetjes. Heb jij bijvoorbeeld 1 jas ingeleverd voor 5 bonnetjes? Dan mag je daar 5 t-shirts voor halen van 1 bon per stuk. Zo ga je misschien wel naar huis met allerlei leuke nieuwe items!

De kleding die aan het einde van de avond overblijft, wordt gedoneerd aan Tweedehands kledingwinkel Baraka. (https://www.kledingbaraka.nl/)

Ben jij van plan om te komen? Laat het ons weten door het contactformulier hieronder in te vullen. Dan weten wij hoeveel mensen we ongeveer kunnen verwachten en krijg jij de laatste informatie via de mail!

Heb je vragen over dit event? Vul ook dan gerust ons contactformulier in.