Muziek & Koffie

Vrijdagavond 8 september van 19:30 tot 21:30 uur.

Vrijdagavond 8 september organiseert ZIJ een Muziek & Koffie avond bij de Muziektent aan de van Hogendorplaan in Barneveld. Een gezellige avond met mooie muziek, lekker eten & drinken en ruimte om fijne gesprekken te voeren. Neem je eigen kleedje, wat lekkers en zoveel mogelijk vriendinnen mee!

Picknicken met live muziek op een nazomerse avond, fijner gaat het niet worden. Romy van Sophias Coffee zal met haar koffiekar aanwezig zijn om de lekkerste koffies te zetten en natuurlijk is er ook het traditionele ZIJ lekkers te krijgen. Maar neem ook vooral je eigen lekkers mee, voor jezelf of om te delen!

In Via

Genieten van live muziek in de buitenlucht.

Aanbidden in de buitenlucht, genieten van fijne muziek en gezellige gesprekken. We hopen op een prachtige avond voor ZIJ, maar deze keer mag HIJ ook mee.

Deze avond is vrij te bezoeken voor iedereen. Toch is het i.v.m. eten en drinken fijn als we weten op hoe veel mensen we ongeveer kunnen rekenen. Ben je van plan om te komen? Fijn als je dat laat weten via het contactformulier hieronder. Hopelijk tot dan!