Deze kerst komt ZIJ met iets bijzonders; een kerst magazine dat volledig in het teken zal staan van Maria, de moeder van Jezus. Een prachtig dik blad bomvol bijzondere & open interviews, inspirerende tips, overdenkingen, mooie posters en toffe gastcolumns.

Het magazine is via het formulier onderaan deze pagina te pre-orderen. Geef hier goed aan hoeveel bladen je wilt bestellen. Vanaf 1 december is het blad op verschillende locaties in Barneveld af te halen. Hierover ontvang je van ons nog een mail.

Wil je liever dat het blad naar je verzonden wordt? Geef dan jouw adresgegevens aan in het contactformulier. Er komt dan €4,15 bij voor het verzenden van een brievenbuspakket.

Het blad kost €9,50. Dit kan je bij het ophalen van het blad betalen via een QR-code. Het grootste gedeelte van de kosten gaan naar de productie van het blad. Met het overige geld hopen we volgend jaar weer een aantal mooie evenementen te kunnen organiseren.

We vinden het zelf ontzettend bijzonder hoe dit blad tot stand is gekomen. Het blad is volledig gemaakt door vrouwen, voor vrouwen. We zijn onder de indruk van de samenwerkingen die zijn ontstaan en dankbaar voor de openheid van de vele vrouwen die hieraan mee hebben gewerkt.

Een preview hopen we jullie snel te geven, maar geloof ons; dit blad is een prachtig cadeau voor jezelf of voor een ander.