Bouw jouw huis op De rots!

Leven als vrouw in 2022. Zou het veel makkelijker zijn dan vroeger? We mogen meer, we kunnen meer, ook als vrouw zijnde ligt de wereld hier aan onze voeten. Toch wordt er ook steeds meer van ons verwacht. We staan nooit ooit, nooit even offline. Een huishouden draaiende houden, de kinderen opvoeden, daarnaast nog de perfecte baan, als het kan ook nog fit en gezond bezig zijn. In 2022 is dit het perfecte plaatje, ons nieuwe normaal. Maar ons leven is niet maakbaar, zeker niet altijd perfect. Hebben we er dan echt nul invloed op? Ook dat zeker niet! God geeft ons zoveel moois in ons leven om op te bouwen. Hij geeft ons zoveel talenten en kwaliteiten om onszelf te ontplooien en voluit te leven. Zolang onze basis maar goed is, zolang we leven in Zijn nabijheid zijn we in staat tot zoveel moois! En dat moois ziet er voor iedere vrouw misschien wel heel anders uit.

Op 21 mei kijken we samen, met Eline van Villavie, naar ons leven als een huis. Een huis dat we mogen bouwen op de sterkste rots die er bestaat. Een huis met 5 kamers: gezondheid, relaties, delen, werken en vrije tijd. 5 kamers die allemaal onze tijd en aandacht nodig hebben. Is jouw huis in balans, gebouwd op die sterke fundering? Of zijn er kamers waar jij graag meer tijd in zou willen investeren of Hem meer in zou willen betrekken? Op 21 mei hopen we samen op ontdekkingstocht te gaan en te werken aan ons huis op de ene sterke rots.

Dit moet jij weten:

Tijd & locatie

Op zaterdag 21 mei begint de inloop om 9:45 uur en start het programma om 10:30 uur. We eindigen de dag om 15:00 uur. De locatie is Rulerweg 12, 6741 GW Lunteren.

Tickets

Tickets voor het event kosten €15,- en zijn verkrijgbaar via de link onder aan deze pagina. Voor die prijs krijg je een prachtig gevulde dag met een toffe spreekster, meerdere inspirerende workshops, ontmoetingen, eten & drinken en een tastbare herinnering voor thuis.

Spreekster

Eline Hoogenboom van Villavie hoopt ons deze dag te inspireren en meer te vertellen over ons levenshuis en De rots waarop we ons huis mogen bouwen.

Workshops

Je kunt meerdere toffe workshops volgen die jou verder helpen jouw levenshuis in te vullen en de fundering sterker te maken. Op onze social media maken we de komende weken al wat meer bekend.

Drinks & Food

Natuurlijk is de catering op deze dag weer geheel verzorgd zoals je van ons gewend bent. Dieetwensen kunnen altijd doorgegeven worden door een mailtje te sturen naar zij@hervormdbarneveld.nl .

Ontmoeting & herinnering

Met meer dan 100 vrouwen weer samen zijn, wat hebben we daar naar verlangd! Aan het einde van de dag ga je naar huis met een gevuld hart, hoofd en handen. Neem een tastbare herinnering aan deze dag mee naar huis.

Belangrijk

De tickets voor dit event zijn nu verkrijgbaar voor €15,-. Toch willen we niet dat de prijs van deze ticket voor iemand een probleem is. Mocht je om financiële redenen niet naar ons event kunnen komen, dan hopen we dat de drempel niet te hoog is om ons een mailtje te sturen. Dat kan naar zij@hervormdbarneveld.nl. Wij willen dat iedereen zich welkom voelt!